Ön kérdez, mi válaszolunk...

A gyakran feltett kérdésekre lent megtalálja válaszainkat


El tudok intézni mindent egy helyen?

Nálunk egy kézben tudhatja cégalapítási ügyeit, ingatlannal kapcsolatos tevékenységét, és bármely szerződéssel kapcsolatos kérdésében segítünk. Emellett, ha szükséges, a cég GDPR és compliance auditját, és annak rendszeres felülvizsgálatát is elvégezzük teljes körűen, továbbá adatvédelmi tisztviselő szolgáltatásunkkal is rendelkezésre állunk. Adószakértőnk bármely nemzetközi, vagy belföldi adózási kérdésben segítséget nyújt, és felmerülő IT kérdéseire partnereink megoldást találnak. Ha szükséges, további 4-6 ügyvédet tudunk feladataink ellátásába bevonni. Voksunkat letettük a fejlődés mellett, így bitcoin és blockchain ügyei intézésben sem hagyjuk egyedül. 

Nem lesz nagyon drága a szolgáltatás?

A minőségi szolgáltatáshoz alapos munkára, ahhoz pedig a megfelelő időre szükség van. De áraink mindig a megrendelő igényeihez és érdekeihez igazodnak, így rugalmas díjazásunkkal felvesszük a versenyt a nagy nemzetközi irodákkal, szaktudásban pedig ugyanolyan minőséget nyújtunk. Mi nem drága irodára költjük a pénzünket, hanem szakmai továbbképzésre.

Mi van, ha csak eseti tanácsadásra van szükségem?

Semmi gond! 🙂 Ha jó tapasztalatokat szerez rólunk, úgy hisszük, hogy később is visszatérnek ügyfeleink, és másoknak is ajánlanak minket.

Megfelelő szakmai tapasztalatuk van?

Ha az együttműködő kollégák praxisban eltöltött éveit összeadjuk, úgy bizony a 100 évet közelíti gyakorlatunk összessége. Ráadásul így tudjuk biztosítani, hogy mindig azzal dolgozunk együtt, aki a legjobb azon a területen, de az ügyfél felé mindig egy témavezető referál. 

Társadalmi felelősségvállalás programjuk van?

ProBono munkát is végzünk alapítványok, egyesületek számára, illetve alapítóink magánszemélyként elkötelezetten támogatnak hátrányos helyzetűek megsegítésére, és a klímaválság tudatosítására létrejött alapítványokat.

Miért lesz itt jó nekem?

Mert mi mások vagyunk 🙂 Nálunk jó a hangulat, de precízen végezzük munkánkat, és az együttműködési struktúrára tekintettel nagyon rugalmasan tudunk alkalmazkodni az ügyfelek igényéhez. Nálunk nem egyszer találkozik csak az irodavezetővel, és hiszünk abban, hogy csak kölcsönös bizalom megléte mellett érdemes dolgozni. 

Nem találta a választ?

Keressen minket elérhetőségeinken!

Átalakítás alatt.
Hamarosan.