Mile Ügyvédi Iroda minden ami #lawtech

A Mile Ügyvédi Iroda teljes körű üzleti szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek azzal, hogy együttműködő partnereink között van könyvelő, adótanácsadó, informatikus és versenyjogi szakértő is. Ez a Mile & Partners csapata.

A Mile Ügyvédi Iroda egy új jogi megoldásokra és technológiákra specializálódott butik ügyvédi iroda. Fő területeink az általános üzleti jogi szolgáltatások mellett az adatvédelem joga, GDPR, privacy, blockchain, FinTech és minden ami a NewLaw fogalmába tartozik. Bizonytalan hogy a fentiek mit jelentenek? Kövessen minket és segítünk eligazodni.

Abban hiszünk, hogy a jövőben már nem elég csak a joghoz értenie egy ügyvédnek - az csak az alap feltétele egy praxis működtetésének. A digitalizáció rohamos fejlődésével alkalmazkodni kell az új lehetőségekhez, és az ügyfelek igényeihez, ez pedig merőben új hozzáállást és szolgáltatásokat igényel a jogi szakértők részéről is. A Mile&Partners Magyarországon az elsők között kínál megoldást a NewLaw kihívásaira.

Nálunk kiszámítható, és transzparens a megbízási díj kialakítása, többféle alternatív díjazási csomagunk közül választhat.